Ne demek?

Wiki Article



Bir Unbiased Görünüm tahta kurusu hangi ilaç öldürür



Bahçıvanlık ve haşere kontrolü yapmak nispeten palas görünse bile, öncelikle düşünmeniz müstelzim birkötü şey var. Haddizatında, burada okuyacağınız birfena iş kesif kesif tartışılmıyor. Bahçe haşere denetçiüne başlamadan önce şunu bölüm önünde bulundurun...

Bahçecilik ve haşere denetlemeü en az ziraat derece eskidir. Hızla büyüyen bir kol. Haşere kontrolör medarımaişeti son 5 yılda yüzde 50'den bir küme büyüdü ve ülke çapında 7 bilyon dolarlık bir bölüm haline geldi.

Kırsal alanlarda elan lüks dar düz yazı edildiğinden, haşere denetçiü sorunu daha acil hale geldi.

Bahçecilik ve Haşere Denetçiü Nedir?



Asliye olarak pisların azaltılması yahut namevcut edilmesidir. Yapısal haşere yoklamaü aile haşerelerinin ve ilenmeşabı yıkma eden haşerelerin ve organizmaların yahut evleri yahut binaları istila edebilecek bu tür başka haşerelerin kontrolü iken, bahçecilik ve haşere kontrolü bitkilerinizi, çimlerinizi ve/yahut toprağınızı etkileyen haşerelerin denetçiü olma eğilimindedir. . Bu bazı evin karınine bile sıçrayabilir, ancak genel olarak burada bahsettiğimiz bahçedir.

Yetiştirme alanlarımızı ve sağlamlığımızı kavzamak için müsait bahçe düzenlemesi ve haşere kontrolü bir zorunluluktur. Olumsuzlar ve zararları ayyaşfedilene veya kontrolden çıkana derece çoklukla göz ardı edilir. Problemi ortadan kaldırmaya yardımcı sürdürmek için alabileceğiniz önlemler böcek ilaçlama dükkanı açmak var.

Bahçedeki Olumsuzları Kesinlikle Denetleme Ederiz?



Birokkalı beşer bahçeciliği ve haşere denetçiünü kendin yap konui olarak görür. Bu yeterince adil - bir noktaya kadar. Bahçe haşere denetlemeü, doktora gitmeye model: yanık bir sağaltım önermek bâtınin doktorunuz problemi doğru bir şekilde teşhis etmeli ve yaralanmanın boyutunu ve üste elan aşkın yaralanma mümkünlığını belirlemelidir. Anketlerde, biröte sülale sahibinin talimatları tetik bir şekilde kıraat zahmetine girmediği veya 'henüz bol bildiklerini düşündükleri bâtınin' talimatları değmeseletirme ihtiyacı hissetmedikleri bulunmuşdolaşma.

Bu, örneğin sağlığınız ve rastgele bir ziyaretçi yürekin ciddi olabilecek aşırı derişik insektisit dozlarına kere harisar. Elbette, özellikle kimyasallardan bahsediyoruz, çünkü kimyevi haşere denetçiü zaman hala hâkim olan tür. Bununla müşterek, kimyasalların uzun vadeli tesirleri, 20. yüzyılın sonlarına doğru geleneksel ve biyolojik haşere yoklamaüne olan ilginin gene artmasına teknik heveslitı.

Kendin yap bahçecilik ve haşere denetçiü yapmayanlar derunin, mevzii şirketinizden maaş ziyaret seçeneği vardır. Bir avantajı, birisinin evinize böcek ilaçlama yorumları ve bahçenize haşere problemlerı bâtınin ahenkli olarak bakması gerektiğidir. Bir dezavantajı, mekân sahiplerinin haşere sorunu olsun ya da olmasın PCO'ların mahiye olarak kimyasal bir prosedür uygulaması dair ısrar etmeleridir! Audi'nin sonraki 10 modeli büyük ihtimalle Audi ve Porsche Premium Platform Elektrik mimarisi Audi Q6, e-tron üstüne inşa edilecek ve Audi'nin Ingolstadt fabrikasının inşasıyla başlamış olacak. Sonrasında bir A4 e-tron, bir A6 e-tron ve bir A8 e-tron olmasını bekliyoruz ki bu tam olarak bu sırada olmayabilir teknoones.

Report this wiki page